Kremy do zapiekania

Kremy do zapiekania to produkty przeznaczone do nadziewania wyrobów cukierniczych poddawanych obróbce termicznej.

Polewy do lodów

Polewy do lodów produkowane są ze specjalnej kompozycji surowców, dzięki czemu znajdują zastosowanie zarówno w przemyśle jak i wśród rzemieślników.

Kremy do nadzień

Kremy do nadzień, to półprodukty dla przemysłu cukierniczego, przeznaczone do nadziewania, przekładania, dekorowania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych.

Polewy cukiernicze

Polewy cukiernicze, to półprodukty dla przemysłu cukierniczego, przeznaczone do oblewania dekorowania, formowania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych.

Polewy cukiernicze

Polewy cukiernicze, to półprodukty dla przemysłu cukierniczego, przeznaczone do oblewania dekorowania, formowania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych. Dzięki zastosowaniu odpowiednich surowców nie wymagają temperowania.

Nasze polewy:

  • Polewa Biała
  • Polewa Mambo
  • Polewa Standard
  • Polewa Wyborowa
  • Polewa Extra Wyborowa
  • Polewa Kakaowo- mleczna
  • Polewy smakowe (truskawkowa, cytrynowa, pomarańczowa, toffi)
  • Polewy premium 100 g /o smaku czekolady białej i czekolady deserowej/
© 2024 Wiepol
Pulsmedia.pl