Polewy cukiernicze

Polewy cukiernicze, to półprodukty dla przemysłu cukierniczego, przeznaczone do oblewania dekorowania, formowania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych.

Kremy do zapiekania

Kremy do zapiekania to produkty przeznaczone do nadziewania wyrobów cukierniczych poddawanych obróbce termicznej.

Polewy do lodów

Polewy do lodów produkowane są ze specjalnej kompozycji surowców, dzięki czemu znajdują zastosowanie zarówno w przemyśle jak i wśród rzemieślników.

Kremy do nadzień

Kremy do nadzień, to półprodukty dla przemysłu cukierniczego, przeznaczone do nadziewania, przekładania, dekorowania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych.

Polewy do lodów

Polewy do lodów produkowane są ze specjalnej kompozycji surowców, dzięki czemu znajdują zastosowanie zarówno w przemyśle jak i wśród rzemieślników.

Nasze polewy:

  • Polewa biała do lodów
  • Polewa mleczna do lodów
  • Polewa deserowa do lodów
  • Polewy smakowe do lodów (truskawkowa, cytrynowa, pomarańczowa, toffi)
© 2024 Wiepol
Pulsmedia.pl